HOME
Verkeersborden in Kroatie
privélessen
 • Ikzelf geef geen privélessen, maar kan u wellicht doorverwijzen naar een collega, of u het adres geven van een instituut dat  "lessen op maat" verzorgt.
woordenboek op internet:
 • goethe-verlag.com
  Vanuit het Engels zijn er nuttige zinnen opgenomen in 100 hoofdstukjes, à la "Wat en hoe zeg ik het in het Kroatisch". Leren vanaf de website is gratis; een papieren versie moet betaald worden.
uitgebreid woordenboek
 • Sinds november 2013 is bij uitgeverij Pegasus een uitgebreid woordenboek verschenen met naast woorden ook voorbeeldzinnen. Het betreft het deel Kroatisch-Nederlands. Het deel Nederlands- Kroatisch volgt later. schrijver: Radovan Lučić, kosten € 73,00 
  ISBN 978 90 6143 380 4 / NUR 627 te bestellen bij Bol.com, Bruna.nl of Eci.nl

cd-rom in de Servische taal
 • via www.astrovdm.com/srpski.htm kunt u in het bezit komen van deze cd-rom. Het betreft ondersteunend materiaal bij uw studie, in de vorm van een basiswoordenboek met 10.000 woorden; 1000 zinnen met uitspraakaanwijzing en vele zoekmogelijkheden.
startpagina:

Balkanrestaurants in de regio Nijmegen:
vrijwilligersprojecten
 • Je bent student en een werkvakantie in Bosnië of Kroatië lijkt jou wel iets? Drie weken lang de handen uit de mouwen steken bij de bouw van een huis of assisteren in een tehuis waar gehandicapte kinderen snakken naar wat aandacht en verzorging?
  IBO-Nederland (Internationale Bouworde) is gespecialiseerd in vrijwilligersprojecten in diverse landen. Kijk maar eens op de website www.ibo-nederland.org
de docente
introductie-
cursus
uitgebreide
taalcursus
mini- vakantiecursus
grammaticaboek
spijzen en dranken
leuke boekjes
reacties van cursisten
meest gestelde
vragen
nuttige linken
contact en route-
beschrijving