HOME

mini vakantiecursus Kroatisch / Bosnisch / Servisch

de

mini-vakantiecursus

is uitstekend geschikt voor ZELFSTUDIE 

de mini-vakantiecursus-Kroatisch is er voor de vakantieganger
  die inzicht wil krijgen in de Kroatische/Bosnische/Servische taal.
 

Daarom is dit boekje VEEL MEER dan een "Hoe zeg ik het in het Kroatisch". U leert namelijk werkwoorden vervoegen; zinnen maken; vragen stellen; de telwoorden gebruiken, zodat u ook de tijd kunt noemen/verstaan; uw wensen kenbaar maken op de markt, in de winkel of het restaurant en u maakt kennis met de meest belangrijke naamvallen. Naamvallen hebben een belangrijke functie; daar kunnen we niet omheen. Zelfstandige naamwoorden veranderen soms drastisch, omdat er meer gebeurt dan alleen een uitgang erachter. Het wordt u allemaal helder.

Het lesboekje is ......

  • in A-5 formaat,
  • in een metalen ringband gebonden,
  • telt 54 bladzijden lesstof + 10 bladzijden overzichten en in de bijlage van nog eens 32 bladzijden treft u oefenstof aan met de oplossing van de opgaven.

U kunt de mini-vakantiecursus prima ZELFSTANDIG BESTUDEREN, omdat bij elk woord zowel de klemtoon is aangegeven als de uitspraak. Het boekje is in de Kroatische taal geschreven. Voor diegenen die Bosnisch of Servisch willen leren, is er -indien het zelfstandige naamwoord in die talen anders is-, in rood naast gezet.
De verschillen zijn gering: lijep of lep; parkirali
š
te of parking. 

Het boekje is te bestellen via e-mailadres anneke@naputu.nl
De prijs, inclusief verzendkosten binnen Nederland, is
€ 22,60
Kijkt u ook nog even bij het kopje "leuke boekjes", wie weet is daar nog iets voor u bij. Door nog iets extra's te bestellen 
verandert het verzendtarief. Informeert u naar het eindbedrag!

Liever het boekje onder begeleiding bestuderen? 
Dat kan, op maandagavond op 3 mei 2021 start een korte cursus van zesmaal 2 uur, waarin nagenoeg de hele leerstof wordt behandeld.  En ...,  u weet zeker dat er goed op uw uitspraak is gelet.
Heeft u interesse? Neemt u contact op via
 anneke@naputu.nl
De kosten van deze mondelinge cursus inclusief het lesmateriaal, zijn € 135,00 bij een minimaal aantal van zes cursisten. De leslocatie is in Wijchen bij Nijmegen in een ruim schoollokaal, waar we coronaproof de lessen kunnen volgen.

In de rubriek "reacties van cursisten" leest u de ervaring van o.a. een echtpaar dat de mondelinge cursus volgde en de reactie van een cursiste die de cursus zelfstandig bestudeerde.

Ik hoop u te zien op maandag 3 mei 2021.
Dovidjenja!  Anneke Berckmans


de docente
introductie-
cursus
uitgebreide
taalcursus
mini- vakantiecursus
grammaticaboek
spijzen en dranken
leuke boekjes
reacties van cursisten
meest gestelde
vragen
nuttige linken
contact en route-
beschrijving